sâmbătă, 26 martie 2011

Fetele care se cred sexy

Condusul prin Timisoara imi ofera nenumarate prilejuri de a studia natura umana. Sunt un fel de Caragiale ambulant, pentru ca si eu "vaz enorm si simt monstruos", dar de la volan, nu de pe scaunul cafenelei.
Cel mai mult imi plac fetele care se cred sexy. Cand sunt pieton, practic nu le observ, dar de la volan.... Mai cu seama cand ajung in dreptul zebrei. 
Fete care se cred sexy, asteptand sa apara masini ca sa poata traversa
Fetele care se cred sexy, atunci cand trec strada incetinesc. In loc sa se grabeasca, ele incetinesc, in asa fel incat sa fie sigure ca soferii care asteapta sa poata porni din nou se uita la ele. E singura ocazie pe care o au fetele care se cred sexy de a se simti urmarite, privite, asteptate. Acolo, pe zebra, se simt ca Naomi Campbell la o prezentare de moda.
Fetele care se cred sexy mai fac un lucru. Daca se apropie de zebra si constata ca nu sunt masini, nu traverseaza. Pur si simplu mai stau pe-acolo, isi fac de lucru si, cand vad masinile apropiindu-se, atunci trec si ele strada. Evident, ca soferii sa le remarce, sa opreasca si sa le priveasca trecand.



2 comentarii:

  1. tare de tot, eu n-as fi observat lucrul asta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. A disparut o postare de pe aici ? Este OK ! ! !
    Asta mai merge si fotografia la fel.
    Sunt femei supraponderale(grasute,plinute),dar trebuie sa intelegi ca in afara de cele care "uita"ca se ingrasa peste masura(si sunt destule),sunt si femei cu probleme (glanda tiroida,de ex.)care se ingrasa fara voia lor.
    Da,condam femeile care vad ca se ingrasa si nu iau masuri,care se accepta asa.
    Postarea care a fost, crede-ma ca nu ar fi fost pe plac unei femei cat de cat plinute,care ar fi citit si ar fi vazut si foto.
    Femeile trebuiesc iubite asa cum sunt:frumoase,
    urate,grase,slabe,proaste,destepte,pentru ca
    ele reprezinta sacrificiul si devotamentul pt.
    barbati,parinti,copii .
    Orice femeie,la orice varsta,indiferent cum arata,daca iubeste este in stare sa daruiasca barbatului ei clipa infinitului.
    Sa nu uitati voi barbatii ,ca in orice moment al vietii sa purtati respectul cuvenit:mamei,
    sotiei,surorii,prietenei,femeii de pe strada.

    RăspundețiȘtergere

După mine!