marți, 15 martie 2011

O ipoteza ingrijoratoare

Am cateva idei legate de gugustiuci. Poate ca sunt atrasi de florile care stau la mine pe o masuta, exact sub geam. Ma gandesc ca daca as sta pe una din crengile copacului si m-as uita pe geam, inauntru si, mai ales, daca as fi gugustiuc, as incerca sa fac un mic zbor pana la florile de pe masuta.

A doua varianta. Acum vreo trei ani, Maria a lipit pe geam niste abtibilduri transparente, printre care un fel de bufnita. Cine stie, poate la ea trag gugustiucii. O fi posibil?
Dar exista si o a treia ipoteza, una ingrijoratoare. E posibil ca gugustiucii sa doreasca sa ma cunoasca pe mine, personal.


2 comentarii:

  1. Citind randurile de mai sus,m-a impins curiozitatea sa citesc cate ceva despre gugustiuci.
    Am aflat,printre altele ca isi apara teritoriul de alte perechi asemenea lor,cuibaresc in localitati sau in apropierea lor,in copaci sau in apropierea oamenilor(in balcoane,sub stresini)si nu se indeparteaza de locul unde a cuibarit prima data,de multe ori prefera acelasi cuib,daca se poate).
    Este o pasare sedentara si ce este impresionant este faptul ca nu se despart de partener,decat daca unul dintre ei piere.
    Mi se pare mie ca observ anumite asemanari!?
    Asa ca,merg pe a treia varianta(nu vad de ce sa te ingrijoreze),deschide larg fereastra si... stai de vorba cu gugustiucul:gu-guu-stiuc,gu-gu-stiuc...

    RăspundețiȘtergere

După mine!