vineri, 1 iulie 2011

O maimuta microcefala

Un titlu imbecil gasesc pe stirileprotv.ro: "Nebunie in lumea modei. Pantofii Louboutin cu tocul de 20 de cm au isterizat femeile" Maimutele care produc asemenea stiri sunt duse rau de tot cu capul. Daca deschizi un dictionar, gasesti ca isteria este o "excitare nervoasă extremă manifestată printr-un comportament violent și prin pierderea controlului asupra propriei persoane". Istericii au accese necontrolate de ras sau de plans, se sufoca, etc. Asadar, eu ar trebui sa cred ca femeile, doar vazand acesti pantofi, devin isterice, dupa cum pretinde maimuta microcefala care scrie articolul. Am avut rabdarea sa citesc tot, sa vad cum e cu isteria. Ma gandeam ca femeile au spart vitrinele, au urlat, au plans in hohote, si-au smuls parul din cap. Nimic, priviti:

Creatia a plecat de la o pereche de la balerini din matase, incrustata cu pietre Swarowski, la care s-a adaugat un toc de 20 de cm.Aceasta pereche de incaltari a fost creata special pentru o licitatie menita sa stranga fonduri pentru Baletul National Englez.
Designeri faimosi precum Erdem, Giles Deacon, Moschino, Roksanda Ilincic sau Julien Macdonald au donat piese vestimentare care sa fie inspirate din viata balerinelor.
Cu toate ca pantofii sunt unicat, sunt multe doamne care suspina dupa o asemenea pereche, asa ca nu ar fi de mirare daca in viitorul apropiat vom vedea pe covorul rosu celebritati care sa poarte asa ceva.
Louboutin a declarat: "Baletul Englez intotdeauna este o inspiratie pentru mine, iar pantofii sunt o ofranda adusa dansului care te aduce cel mai aproape de ceruri".

Asta e tot. Daca vede cineva vreo legatura intre titlu si continut, sa o puna la comentarii.
E usor sa scrii asemenea idiotenii, culese de pe net si sa te dai ziarist(a). Dar cei care angajeaza astfel de nulitati ar trebui sa realizeze cat sunt de responsabili pentru tampirea sistematica a tineretului, care a ajuns sa citeasca pe nerasuflate toate dobitociile, fara macar sa observe cat sunt de idioate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!