miercuri, 19 octombrie 2011

Rusine, Realitatea!

M-am stricat de ras, azi, cand am deschis televizorul si am dat din nou peste fierea albastruie pe care o varsa Realitatea TV peste ecranele noastre cand gaseste cate ceva care se poate arunca in capul lui Basescu sau al PDL. De data asta, s-au dus la o scoala de printr-un sat sau orasel, n-are importanta si au prins o primarita care dansa si ea, ca sa se dea populara printre elevi.
Adăugaţi o legendă
Adăugaţi o legendă











Totul se petrecea intr-o sala de sport, niste elevi dansau in trening, iar primarita, o femeie trecuta de prima tinerete, hop si ea, ca la inaugurare, deh, cu cocarda pe piept si da-i si da-i cu dansul. Ei bine, fiind ea de la PDL, ce s-au gandit sconcsii de la Realitatea? Ia sa bagam noi un titlu exploziv, sa ii mai zboare lui Basescu o masea, asa ca au titrat: "Primarita PDL - dans lasciv cu tricolorul pe piept". M-am uitat de vreo trei ori la dansul ala lasciv, chiar ma gandeam ca Doamne fereste, cine stie ce mai iese daca ma uit prea mult, cand colo, ce sa vezi? Cam ceea ce se vede pe la orice nunta din tara asta, cand cucoanele ies cu sotii lor in spatiul dintre mese si se prostesc nitel.Iaca dans lasciv, ce mai, cred ca o sa se dea pe Hustler TV. 
Dar stati, ca porcaria e si mai mizerabila. Pentru ca titlul, nu-i asa, nu e ales la intamplare. Primarita Danseaza Lasciv, ia ganditi-va, hmmm? Prim Dans Lasc...Huh? Pr Dns Lsc? PDL? Ei da, chiar asta e! Bravo baieti, sunteti de nota zece, mai stati pana iese Vantu de la puscarie si va da cate o excursie prin Caraibe. Din partea mea, insa, un singur cuvant: RUSINE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!