miercuri, 16 noiembrie 2011

O întâmplare complet absurdă

Există un tip care se numește Nancy Brandes. Presupun că mulți au auzit de el, mai cu seamă dintre cei care au acum peste 45 de ani. Nancy Brandes este unul dintre membrii fondatori ai trupei Roșu și Negru. 
Intamplarea face că unul dintre vechii mei amici, pe nume Tibi (care, din păcate, a plecat dintre noi - Dumnezeu să-l odihnească), l-a cunoscut destul de bine pe Brandes în vremea când era student. Asta se intampla înainte de 1975, an în care Brandes s-a stabilit definitiv în Israel. Cei doi aveau un prieten comun și, într-o seară, tustrei stăteau la o terasă undeva, cu o bere și niște mici în față. La un moment dat, Brandes și tipul acela s-au tot împuns cu niște replici, ajungând la un moment dat să își spună lucruri nu tocmai plăcute.
Nancy Brandes

Și atunci Brandes i-a zis tipului: "du-te și dă-ți o palmă!" Tipul s-a sculat nervos și a plecat către toaletă. Tibi, care băuse destulă bere, s-a dus după el. Când a intrat, l-a găsit în fața oglinzii, părând că vrea să facă ceva dar nu știa cum. Când l-a văzut pe Tibi i-a zis: "Băi frate, trebuie să-mi dau o palmă, dar nu știu dacă pe stânga sau pe dreapta". La care Tibi i-a spus: "Tu nu ești normal la cap? Cum să-ți dai o palmă? Vii la masă și zici că ți-ai dat-o. Confirm și eu că te-am văzut când ți-o dădeai". "Nu, nu, a zis tipul. Tu nu știi de ce e în stare tipul ăsta!" Așa că și-a tras o palmă. După aia, cei doi și-au făcut nevoile, s-au spălat pe mâini și s-au dus la masă ca să mai bea niște beri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!