marți, 6 decembrie 2011

Revenirea

Mos Nicolae a trecut si pe la mine azi noapte, dupa vreo cateva mii de ani de absenta. La Maria vine oricum, ca e fata cuminte, dar la mine....Iata ce mi-a adus:

Bineinteles ca un asemenea cadou neobisnuit trebuie analizat din toate pozitiile. De ce sa-mi fi adus mie mosul doua banane si nu doua mere sau doua prune? De ce tocmai banane? Pe astea nici macar suc nu le pot face, ca sunt fainoase. In plus ingrasa si nu sunt recomandate celor cu glicemia crescuta. Poate forma bananei sa aiba vreo semnificatie? O fi dorit Mos Nicolae sa-mi sugereze un anumit tip de actiune? Nu-i exclus. Dar de ce doua? Si de ce nu-s prea coapte? Si de ce-s bagate cu acel capat in pantof si nu cu celalalt?
Pana la urma, o sa ma multumesc cu un posibil mesaj care imi convine de minune: Mos Nicolae ma considera inca un copil. Cam asa:




2 comentarii:

  1. Hahahhaha! Dar E un cadou. Nu mai analizati forme, culori, semnificatii, pur si simplu bucurati-va de cele mai galbene banane ce-au crescut dintr-o pereche de pantofi.:)))) Pentru mine, poza a fost delicioasa! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si totusi...Putea sa fi pus cate o banana in fiecare pantof...Nu, e limpede ca aici se ascunde o simbolistica absconsa...

    RăspundețiȘtergere

După mine!