luni, 2 ianuarie 2012

Norvegia

Intr-un articol publicat in adevarul.ro, Capcaunul Cumsecade Andrei Plesu scrie un articol intitulat "Euro?" Iata un fragment:
Teoretic, UE s-a născut din dorinţa de a consolida pacea dintre ţările altădată beligerante şi de a omogeniza bunăstarea. Dacă e să judec după rezultate, proiectul n-a prea reuşit. Cel puţin deocamdată. Nivelul de trai din ţara mea nu e comparabil cu nivelul de trai al Germaniei. Nici cel din Grecia cu cel din Norvegia.
Sursa: http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Euro_7_541215877.html
Carevasazica, nivelul de trai din Romania nu se compara cu cel din Grecia. Foarte adevarat, insa aceasta comparatie e total gresita in contextul dat, din motivul simplu ca Norvegia nu este membra a Uniunii Europene. Eh, mai greseste omul, nu-i asa? Dar sa fi fost tu ministru de externe si sa faci aceasta eroare, parca e putin cam prea din cale-afara. 
Daca ne amintim bine si Elena Udrea a trantit o gafa pe tema Norvegiei, atunci cand la o emisiune a lui Turcescu a dovedit ca nu stie faptul ca aceasta tara e monarhie si nu republica. O fi dovada unei afinitati care-i leaga pe cei doi?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!