marți, 13 martie 2012

Diversitatea de opinii

Stire in presa: "Părinţi monstruoşi la Reşiţa: tata îşi viola fiica, mama filma totul. 360 de filme descoperite de poliţişti!" Urmeaza amanunte: fata are 13 ani, barbatul e tatal vitreg etc etc. In poza, apare individul respectiv, cu capatana ascunsa in haina, ca sa nu fie vazut. De ce sa nu fie vazut, este o mare mirare pentru mine. Daca esti atat de nenorocit incat sa faci orgii cu fiica-ta de 13 ani, nu prea inteleg de ce ti-ar pasa ca te vede sau nu lumea. Dar deh, poate ca omul se gandeste ca o sa faca niscai puscarie, dupa care, cand o sa fie liber, o sa vrea sa ademeneasca si alte fetite pentru orgiile lui filmate, asa ca nu trebuie sa poata fi recunoscut.

Vreau sa ma refer aici la comentariile pe care le fac cititorii online ai acestei stiri. Sigur ca 90% sunt de tipul "aceasta fiara ar trebui omorata in chinuri", lucru cu care as putea fi si eu de acord daca m-ar intreba cineva. Apar insa si postari absolut incredibile. Uite numai cateva:
carmen-mama fetei moldoveanca vinitura in Banat
tatal vitreg - oltean vinitura deasemenea
ce banateni, dragi regateni?
va e rusine cu rudele pe care le ati trimis la furat in Banat?
acum sunt banateni?
de aceea strigam mereu:" granita la Orsova - aici este Banatul, aici e tara noastra, ne phisam pe capitala voastra"!
ne-am saturat de hotia, jegul, tupeul, violenta si salbaticia regateneasca...

Faptele sunt monstruoase, dar sa nu uitam ca la asa ceva s-a ajuns si prin liberalizarea accesului la tot felul de tampenii pornografice si exacerbarea sexualitatii. De, este si asta un mod al jidovimii internationale de a distruge societatea.

Bai deontologii lu` peste...de ce nu specificati ca femeia si barbatul erau ORTODOCSI? A? Cand a fost cazul cu nefericita aia din Brasov care si-a omorat copilul ati sarit imediat cu mentiunea ca apartinea de cultul penticostal. Da` cand minunatii, virtuosii si preafericitii vostri ortodocsi fac cele mai abominabile fapte pentru ca asa le da liber biserica si ii invata biblia, nu mai pomeniti ca "o femeie ortodoxa si barbatul sau ortodox au abuzat o copila de 13 ani". Sa va fie rusine, sclavi ai satanelor in sutana! Ortodoxia e cea mai mare ciuma a zonei asteia nenorocite, care isi invata enoriasii numai la abuzuri si parazitism, dar voi inchideti ochii ca va plateste bine ayatollahul Danila.

Si pe vremea comunismului se petreceau astfel de fapte grotesti. Dar la o scara mult mai mare. Numai ca presa comunista nu relata aceste cazuri.Cauza? Proprietatea comuna asupra mijloacelor de productie. Incet, incet, totusi odata cu tranzitia la societatea capitalista, in care proprietatea apartine elitei responsabile, morale, civilizate si educate, aceste barbarisme vor dispare din caracterul poporului roman si vom trai si noi o viata civilizata si morala. Ca americanii. In SUA, nu exista astfel de cazuri. Toata lumea are servici, toata lumea are de mancare, toti au locuinte, nu exista homeless people, nu exista boschetari, nu exista violuri, nu exista crime, nu exista coruptie, nu se fura...

de parca nu-i placea rapandulei sa i-o traga, la anu si la mai mare...viol? hai sictir

Ei, lasa ca scapa ei basma curata. II apara avocata Eugenia Radoi (cea a criminalului de la coafor) si o sa spuna tuturor ca a stat de vorba cu ei si ca au plans, regreta, desi nu-si amintesc nimic si ca sunt foooooarte umani si cu un suflet fooooarte mare.

Stiti cum se numeste? mica afacere de familie !!!
Ei, ce sa mai comentezi la asemenea diversitate de opinii, altceva decat "mare e gradina lui Dumnezeu"? Ce poti sa mai zici cand o fetita este mutilata sufleteste de parintii ei, iar alti oameni, din aia cu care te poti intalni in autobuz ori la cinematograf, vorbesc de jidovime, de conflictul Moldova-Banat, de faptele abominabile ale ortodocsilor, ba unii nu se pot gandi la nimic altceva decat ca saracei fetite i-a placut ce i se intampla....


2 comentarii:

  1. Ăştia care sar la comentarii folosind limbajul de mătură sunt cei despre care vom citi în următoarele articole cu titluri menite să ne taie pofta de viaţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam la asta ma gandeam si eu. O sa o faca atunci cand vor avea conditii, ca pornirea o au deja.

    RăspundețiȘtergere

După mine!