luni, 23 aprilie 2012

Cateva poze cu orhidee

Ieri am dar o raita prin gradina botanica din Hannover. Frumos cu adevarat. O sa urc multe poze cu minunatiile vazute acolo. Deocamdata, doar cateva imagini in care am surprins diverse tipuri de orhidee. Uite-le:










4 comentarii:

  1. Doamneee! Orhideele ca orhideele,dar ingerasul din poze e atat de adorabil,incat..m-a lasat fara cuvinte! Ce minunatie de fetita! Wow..absolut incredibil.. Unii oameni au tot norocul din lume.. Cand ai asa ceva langa tine ma gandesc ca nimic altceva nu mai conteaza.. Deci,e pe principiul: "la soare te poti uita,dar la ea ba!".. Sa va traiasca fetita,sa va bucurati de ea!Norocosilor care o aveti..

    RăspundețiȘtergere
  2. CuPla! :) Ma rog,n-aveti de ce sa-mi multumiti,n-am facut altceva decat sa constat o realitate,o evidenta.. Siii..sunteti din Timisoara,presupun,ca poza din dreapta sus pare a fi fost facuta in Piata Unirii,inainte sa inceapa lucrarile care se desfasoara acum..si care probabil se vor mai tot desfasura inca vreo 10-15 ani de-acum inainte,ca na,doar vorbim de Romania aici.. Anyway,best wishes,take care & God bless! & enjoy life with your angel! :) Ah,cat de norocosi sunteti.. Cum v-am mai scris,"unii oameni au tot norocul din lume"..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, chestia cu "tot norocul" e putin cam exagerata

    RăspundețiȘtergere

După mine!