marți, 3 aprilie 2012

O poveste din satul Bălţaţi

Neculai Frantugu, de 45 ani, din Bălţaţi (jud. Iaşi), a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi port ilegal de armă albă.
Anchetatorii susţin că Neculai este căsătorit de 20 ani şi are cinci copii. În perioada 2007 - 2009, bărbatul a fost plecat la muncă în Spania. Când s-a întors acasă a aflat că doi dintre cei mai buni prieteni ai lui au întreţinut relaţii sexuale cu soţia, care rămăsese singură acasă. Evident, pentru că tot satul ştia, localnicii au ţinut să-i spună imediat omului cele întâmplate în lipsa lui.

Neculai Frantugu a trecut peste acest lucru şi nu a făcut niciun fel de scandal. Numai că, pe 16 februarie 2010, cei doi prieteni ai bărbatului au luat-o din nou pe femeie pentru a întreţine relaţii sexuale, chiar dacă soţul era acasă.
Concret, unul dintre ei l-a rugat pe Frantugu să meargă la un magazin, care se afla la o distanţă destul de mare de casă, si sa cumpere o bere. În timpul în care acesta era plecat după băutură, cei doi i-au luat femeia şi au dus-o la unul dintre ei.
Când s-a întors de la magazin şi a văzut că soţia nu mai este în casă, a început să o caute prin sat. A mers la unul dintre bărbaţii despre care ştia ca a mai întreţinut relaţii sexuale cu nevasta lui şi acolo a văzut că papucii acesteia erau la uşa. Proprietarul casei a ieşit şi a spus că femeia nu este acolo, însă Frantugu l-a injunghiat de două ori cu o baionetă în abdomen. Celălalt bărbat din casă a fugit. În cele din urma, agresorul şi-a recuperat nevasta şi a dus-o acasă. Victima a scăpat cu viaţă ca printr-o minune.
www.realitatea.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!