vineri, 27 aprilie 2012

Analfabeții la putere

Acum, că a căzut guvernul, am intrat și eu puțin pe Realitatea și pe B1Tv, să văd ce mai zic politicienii și analiștii. Mare chestie nu spune niciunul, toți fac scenarii. Ce mi-a plăcut, a fost agitația pe care a făcut-o Turcescu pe marginea unui mesaj postat pe contul personal de Facebook de către Codrin Ștefănescu.
Presupun că mai există oameni care știu cine este acest domn. E un politician trecut prin mai multe partide, pe care îl vedeam într-o vreme la televizor seară de seară. Ca mai fiecare politician român, Ștefănescu își dădea cu privirea pe absolut orice temă, susținea tăios diverse aberații și se auto-prezenta ca un fel de reper în societate. Împreună cu un peremist grotesc, Marius Marinescu - ăla care se bătea în pahare cu apă în direct cu pedelista Constantinescu - Codrin Ștefănescu a participat la diverse episoade hilare, în care cei doi se legau cu lanțuri de gardurile ecarisajelor sau așa ceva. Iată ce scrie acest tip pe peretele lui:

De cand a cazut guvernu si s-a aflat că intram la putere, ploua cu mesaje de dragoste iar telefoanele s-au inrosit ! Persoane de care nu m-ai auzisem de-o vesnicie, brusc si-au reamintit că exist ! Lista ptr cei ce-mi solicită o audienta la Năstase este mai lungă decat distanta Pamant-Soare ! La fel se petrec lucrurile si in cazul lui V.Ponta sau a potentialilor nostri viitori ministrii ! As vrea să ma gandesc putin la toate acestea, dar mi-e teamă de concluziile la care as putea să ajung ! Ptr voi insă, dragii mei, in mod cert vreau să raman, acelasi vechi prieten, Codrin !!! Vă imbratisez pe toti, cei ce mi-ati fost alături in mod constant și sincer, vă multumesc !!!

Am bolduit cele trei greșeli imense, de neconceput, în opinia mea, pentru cineva care vine la televizor și se prezintă drept un om care merită să fie ales în diverse demnități. Păi unul care nu știe să scrie corect în limba lui ce poate să facă pentru comunitate mai mult decât un Vanghelie sau un Becali? Nimic. Pur și simplu astfel de oameni nu sunt capabili decât de combinații, pentru care niște relații prin mediile politice sunt mai mult decât binevenite.


Un comentariu:

  1. Cum să spui de cineva că e analfabet, când tu nu știi să vorbești?
    Cum poți să îți dai cu privirea?
    După ce că sunteți proști, mai și sennalizați.

    RăspundețiȘtergere

După mine!