joi, 3 mai 2012

Otravirea, rastignirea, genocidul, falsificarea, exterminarea

Va mai amintiti de un individ pe nume Gheorghe Funar? El a fost candva primar de Cluj, a fost seful unui partid numit PUNR, a candidat la presedintia Romaniei cu o brosura in mana, zicand ca acolo e scris totul si dupa ce-l vom vota vom afla ce scrie, dupa care a fost senator PRM. In 2008, a disparut de pe scena politica, intrucat romanii s-au mai desteptat si au scos din parlament cloaca PRM. Eu unul as fi crezut ca s-a dus, acest Funar, sa isi vada de sticletii lui, prin vreun sat ardelenesc plin de romani adevarati duhnind a trascau. Da' de unde! Am avut surpriza sa constat ca individul nu are liniste si scrie pe diverse site-uri. Ce scrie? Pai ce sa scrie, aceleaqsi elucubratii cu care se indeletnicea si acum cinci ani si acum zece si acum 15 si acum 20. Prezint aici o mostra, in care se vede nu numai ce pasarele are omul asta in cap ci si cat de multa intelegere a fenomenului politic dovedeste. Priviti:

Ca să nu treacă moţiunea de cenzură,  liderii U.S.L. în complicitate cu cei ai Puterii nu au abordat teme de mare interes public, respectiv: genocidul planificat şi aplicat românilor, mai ales împotriva celor peste 10 milioane de cetăţeni săraci şi foarte săraci, din lagărul de exterminare România; bilanţul tranziţiei şi al nesfîrşitelor reforme; consecinţele economice şi sociale ale privatizărilor; creditele externe, programul de rambursare a datoriei externe şi planul de înrobire a Poporului Român; proiectul „Israel în România“, etapele parcurse şi modalităţile de finalizare ale acestuia pînă în anul 2014; depopularea şi deromânizarea României; ruinarea economică premeditată a României şi alungarea din Ţara-Mamă, din Grădina Maicii Domnului, din adevărata Ţară Sfîntă, a peste 6 milioane de cetăţeni români; statutul de colonie al României dobîndit după conducerea de către străini a ţării noastre; înstrăinarea neconstituţională a averii create de Poporul Român şi a bogăţiilor naturale de către preşedinţii alogeni Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi de guvernele post-decembriste; corupţia generalizată; manipularea din străinătate, în special prin intermediul Fondului Monetar International (F.M.I.), Băncii Mondiale (B.I.R.D.) şi Comisiei Europene, a vieţii politice interne; noul sclavagism din România post-decembristă; răstignirea satelor româneşti; nivelul sărăciei din România, care este cel mai ridicat din Europa; sănătatea populaţiei din România, aflată pe ultimul loc în Uniunea Europeană; blocarea creşterii salariilor şi pensiilor la nivelul lor mediu din Uniunea Europeană cu scopul de a alunga forţa de muncă din România şi de a grăbi exterminarea pensionarilor; scăderea programată a populaţiei României şi cele peste 15 milioane de avorturi înregistrate în ultimii 22 de ani; inexistenţa unui Program Naţional pentru revenirea în România a milioanelor de români alungaţi după decembrie 1989; izgonirea specialiştilor din România; democraţia nu este o realitate în România (alegerile sunt fraudate; primarii şi preşedinţii Consiliilor judeţene nu sunt aleşi în mod democratic, ci doar într-un singur tur de scrutin); falsificarea datelor esenţiale din Bugetul de Stat şi Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat; separatismul şcolar pe criterii etnice şi închiderea a 3.000 de şcoli numai româneşti; constituirea de facto a aşa-zisului ţinut secuiesc în multimilenara Vatră Românească; restituirea în natură a clădirilor, terenurilor şi pădurilor revendicate de evrei şi unguri, iar pentru români Guvernul Ungureanu propune despăgubiri, în următorii 10-20 de ani, pentru casele naţionalizate de Regimul comunist impus de alogeni; otrăvirea cetăţenilor români cu aditivi alimentari cancerigeni etc.

Asadar, inca mai traieste Gh. Funar si, cine stie, poate ca intr-o zi va reveni si pe scena politica. Chiar daca la alegeri sunt sanse mari sa dispara in sfarsit si WC Tudor, marele poluator al vietii publice din ultimii 23 de ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!