luni, 17 septembrie 2012

Povesti cu si despre sex(4)

Cicely Bolden, de 28 de ani, a început să se întâlnească cu Larry Dunn în urmă cu câteva săptămâni. Însă abia seara trecută s-a apucat să îi spună adevărul despre ea. Femeia era infestată cu virusul HIV, şi cu toate astea nu s-a protejat în timpul actului sexual.
Când a aflat asta, Larry i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au dus pe tânăr la audieri, iar potrivit anchetatorilor Larry ar pleda nevinovat, deoarece consideră că totul a fost făcut în legitimă apărare.
Asta-i stirea, asa cum apare pe un site oarecare. 
Cine sunt Cicely Bolden si Larry Dunn, nu ni se spune. Asta arata ca sunt niste neica-nimeni de prin Bronx sau de pe cine stie unde. De ce o fi atat de importanta stirea asta?
Presupun ca stirea s-a dat pentru disputele de ordin legal si moral pe care le poate naste. Unii zic ca bine a facut individul ca a omorat-o pe respectiva purtatoare de virus HIV. Altii zic ca nu e asa, intrucat el a privat-o de un proces in justitie, cu avocat etc. Si uite-asa, oamenii isi dau cu parerea pe subiecte de importanta planetara si isi inchipuie ca in felul asta isi justifica existentele.
Pe mine ma intereseaza insa altceva: ce se intampla cu conturile de pe FB ale alora care sunt omorati de cei pe care i-au infestat cu virusul HIV? Vad ca aceasta Cicely Bolden are cont operational. Uite:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!