miercuri, 27 februarie 2013

Sfârcul bătrânei matahale

Mai tot timpul vezi câte o „ştire” de interes planetar din care poţi afla că nu ştiu ce divă, la nu ştiu ce show, a suferit un „accident vestimentar”. Te şi gândeşti - Doamne, i-o fi sfâşiat careva rochia, ori i s-au împrăştiat cristalele Svarovski pe duşumele. Când colo, ce să vezi? Diva a făcut o mişcare greşită şi de sub haine i-a fost eliberat un sfârc. Da domne, un sfârc. Niciodată nu se întâmplă să i se vadă vreun neg din zona inghinală, ori pata vascularizată de pe vreo coapsă. Nicidecum. Întotdeauna, cu multă precizie, lumea aflată acolo, la spectacol, are prilejul să vadă un sfârc. Şi cei interesaţi au avut parte de tot felul de sfârcuri: ale lui Jennifer Lopez, ale lui Naomi Campbell etc. Ultima vedetă care a „păţit-o” a fost Mariah Carey.

Bun, m-am uitat şi eu să văd ce s-a întâmplat. Dramă! Teroare! Iată ce privelişte i-a doborât pe spectatorii în extaz. Presupun că există multă lume care se uită cu lupa la poza respectivă, în care se poate vedea aproape jumătate din sfârcul bătrânei matahale Mariah Carey. Ce-o fi atât de interesant la asta, numai ei ştiu. Să fie sănătoşi.
Ce mă amuză pe mine e că astfel de „incidente” sunt prezentate ca fiind rodul întâmplării. Eu însă fac pariu că huiduma respectivă a regizat momentul cu pricina şi l-a repetat acasă de zeci de mii de ori. Asta este, numai proștii îşi pot închipui că o femeie care vrea să-şi ţină sfârcurile ascunse şi le dezgoleste aşa, din cauza destinului care îi este potrivnic. Oricum, cred că o vedetă care ajunge la momentul asta, al sfârcuielii, e terminată. Nu mai are ce spune, nu mai are cu ce convinge lumea şi atunci, într-o „ultimă zvârcolire”, scoate la înaintare câte un sfârc, iar ziarele din întreaga lume analizează momentul. Ce degradare a actului artistic!


Un comentariu:

  1. Ea sau alta ca ea ar trebui să fie bucuroasă și mândră pentru vocea și cântecele ei. Sfârcuri are oricine. Voce frumoasă , numai unii...

    RăspundețiȘtergere

După mine!