sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Renasterea PNTCD

Cred ca a sosit intr-adevar momentul ca PNTCD sa reintre pe scena politica si sa preia sarcina inlaturarii pentru multi ani a stangii de la putere. Spun asta pentru ca sunt coapte toate conditiile pentru renasterea acestui partid:
1. PNTCD si-a ispasit pedeapsa pe care i-au dat-o romanii pentru mizerabila guvernare din 1996-2000
2. Personajele care au condus PNTCD in acei ani nenorociti s-au dus care-ncotro, lasand partidul pe mainile adevaratilor taranisti. S-a dus si Nelu Muresan, s-a dus si Remus Opris, au plecat (unii de tot) impostorii de gen Ciuhandu, Radu Vasile, Norica Nicolai, Victor Ciorbea, Andrei Marga, Virgil Petrescu etc.
3. Romanii s-au saturat de toata mocirla penelista, pedelista, pesedista si pecista si ar fi dispusi sa voteze din nou cu o forta politica de genul PNTCD care vine cu un program bazat inclusiv pe valori morale. 
4. Dreapta fragmentata nu este capabila sa se coalizeze pentru ca nu are in jurul cui. Acest rol de nucleu l-ar putea juca PNTCD, partid a carui prezenta in constiinta electoratului este inca vie si strans legata de personalitatea lui Corneliu Coposu
Mai sunt destule alte motive pentru care scriu aceste lucruri, unul fiind, desigur, acela ca am fost eu insumi taranist si stiu foarte bine ce oameni de calitate am intalnit in acest partid. A fost o vreme in care intelectualitatea romana se inghesuia sa se inscrie in PNTCD. Din pacate, acesti oameni n-au avut nici priceperea si poate nici determinarea de a-i alunga pe cei care venisera acolo doar pentru ca simtisera ca e rost de ciolan. 
Este momentul, asadar, ca taranistii si toate celelalte formatiuni anti-USL, sa se ridice si sa umble, dar nu oricum ci impreuna. Trebuie sa apara si un lider - am convingerea ca asta se va intampla destul de curand si ca nu va fi iarasi vorba despre personaje neverosimile de genul Vasile Lupu ori Marian Milut.
Eu unul, le tin pumnii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!