joi, 12 decembrie 2013

Antonescu - aliatul lui Basescu

Iata ca am ajuns si momentul in care cel mai inversunat dusman al lui Basescu, ma refer la Crin Antonescu, este nevoit sa-i dea dreptate presedintelui. Evenimentul a fost prilejuit de noul atac la institutiile statului desfasurat de racketii parlamentari din PSD. Dupa cum se stie, respectivii au redus semnificativ atributiile ANI si DNA in ce priveste anchetarea si punerea sub invinuire a alesilor neamului. Asta a generat o serie de reactii ingrijorate la nivelul ambasadelor si un val de nemultumire in randul populatiei. Presedintele a condamnat ferm actiunile racketilor si a anuntat ca va face tot ce poate constitutional pentru a impiedica samavolnicia.
Crin Antonescu, in stilul caracteristic, a iesit la rampa si a decretat ca toate modificarile aduse peste noapte Codului Penal sunt OK si ca ambasadele sunt neinformate. Totodata, a lansat un nou set de acuzatii la adresa presedintelui. Asta se intampla ieri. Astazi, ce sa vezi, Antonescu a iesit din nou la rampa, numai ca de data asta s-a plasat pe pozitia corecta, cea exprimata de Basescu: modificarile nu sunt in regula si dupa ce legea se va intoarce la Parlament, liberalii vor vota impotriva lor.
Stau si ma intreb ce cred despre asta liberalii antenisti ai lui Felix, romanii needucati care din tot ce se petrece in jurul lor inteleg un singur lucru: "Basescu este de vina". De necrezut, dar la Antena3 se produc in continuare mercenarii Badea, Gadea, Ciuvica etc, si ceea ce prezinta ei acolo este in continuare ideea ca trebuie scapat de Basescu, deoarece tot ce merge rau in Romania e din cauza lui. Ce fac oare acum antenistii liberali, se uita in gurile mercenarilor lui Felix, sau incep sa priveasca si in exterior, odata cu schimbarea de macaz a liderului lor? Pe mine ma amuza la nesfarsit situatiile de genul asta. Asadar intr-o zi Antonescu zice ca-i alba si imediat liberalii antenisti striga in cor ca e alba. In ziua urmatoare, Antonescu zice ca-i neagra, la care corul liberalilor antenisti trece rapid la alt registru, fredonand intr-o veselie: "e neagra". Din punctul meu de vedere, asta denota o profunda lipsa de educatie. Atunci cand nu poti avea o parere personala, formata prin analiza efectuata cu ajutorul instrumentului gratuit numit "gandire", inseamna ca n-ai invatat acest lucru. Inseamna ca ti-a placut in comunism, unde intotdeauna altii gandeau pentru tine. Inseamna ca nu poti discerne binele de rau si ca poti fi, din cauza asta, dresat ca un caine din aia cu ochii umezi, vesnic dornic de o bucatica de zahar.
Eu m-as bucura ca iesirea de azi a lui Antonescu sa conduca rapid la ruperea USL. Dar tare ma tem ca pana la urma, singurul care va pierde va fi insusi Antonescu - si ar merita-o pe deplin, pentru ca dupa ce ai târât PNL in aventura horror numita USL, punandu-i pe urmasii Bratienilor la masa cu urmasii lui Petru Groza, nu meriti altceva decat sa fii scos din politica pe usa din dos


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!