miercuri, 4 decembrie 2013

Creștinii conjuncturali

Aşa cum, desigur, era de aşteptat într-o ţară ca a noastră, scandalul legat de moartea prin sfâşiere de către câini a unui copil din Bucureşti nu i-a creat primarului Oprescu niciun fel de problemă. Bătrânul Golan Miştocar e tot acolo, îşi vede mai departe netulburat de ale lui, câinii sunt în continuare pe străzi, firmele prietenilor de familie ai trăgătorului de autostrăzi suspendate au în continuare activitate profitabilă, activiştii nu mai activează sau o fac la ei acasă etc etc etc. Nimeni, dar absolut nimeni nu are nicio vină pentru că un copil a murit. Ba da, pardon - de vină este însuşi copilul. Punct.
În opinia mea, cei care au câştigat  partida au fost aşa-zişii iubitori de maidanezi - babele fără dinţi care înşiră străchini în faţa blocurilor pentru a deversa în ele diverse zoaie rămase după spălarea oalelor de ciorbă, tablagiii în maieuri pe care maidanezii îi asistă în partidele pe care le joacă pe băncile din faţa scărilor de bloc şi toţi ceilalţi nefericiţi care îşi închipuie că-şi pot împlini misiunea pe pământ prăsind diverse jivigănii păroase, care, nu-i aşa, "sunt şi ele nişte suflete, iar noi suntem creştini" etc.
Eu am o propunere pentru aceşti creştini conjuncturali care hrănesc câinii comunitari cu resturile de la macaroanele lor infecte: luaţi fraţilor în îngrijire câte un boschetar! De ce vă canalizati iubirea creştină către câinii ucigaşi de copii? De ce nu luaţi în patul vostru un boschetar alcoolic pe care să-l salvaţi? De ce nu vă duceţi să va tăvăliţi pe caldarâm în faţa camerelor răcnind că boschetarii au suflete şi că trebuie făcut ceva pentru ei?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!