sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Ce mi-e Cosma, ce mi-e Tanase

   "Dacă ar vota numai utilizatorii de online Iohannis ar cîștiga detașat. Dar numericește vorbind acest electorat este inferior numărului babelor din satele părăsite și bețivilor de prin cîrciumile rurale, al celor strînsi pe marginea șanturilor să povestească ce le scriu copiii plecați in occident la muncă.
    Că din ce trimit ei trăiesc. Ăștia ( spre deosebire de copiii lor ) nu votează cu Iohannis, ci cu Ponta la îndemnul primarului, mai ales dacă pune și cîteva kilograme de mălai și făină în sacoșa trecută peste gard. În plus amatorii de online nu ies din casă duminica nici măcar să se ducă la vot."
Asta a scris pe blog directorul TVR Stelian Tanase, zis si "Rusinea presei romanesti", intre cele doua tururi de scrutin. Afara cu el! Daca era doar blogger, putea scrie ce-i trece prin cap. Dar din pozitia de director TVR, asa ceva nu este admisibil. Probabil a scris datorita mentalitatii de sluga, sperand ca in felul asta o sa ramana pe mai departe in functie. Dar daca e cum zicea Iohannis, "stop si de la capat", atunci astfel de indivizi trebuie trimisi acasa. Eu nu vad nicio diferenta intre Tanase si Mircea Cosma, cand vine vorba de osanale. Mi se par amandoi la fel de gretosi.

Sper ca Iohannis sa nu se lase moale si sa dea de pereti cu politrucii vopsiti de genul lui Tanase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!