miercuri, 19 noiembrie 2014

Iohannis la rascruce

Daca Iohannis nu face ordine in PNL, totul se va duce dracului. Poate cineva isi inchipuie ca acum pesedistii stau degeaba. Se insala grav. Pesedistii incearca acum sa negocieze, de-a lungul si de-a latul Romaniei. Si o multime de liberali accepta aceste negocieri, bat palma, promit functii, primesc ponturi. O sa vedeti cum mii de pesedisti, pecisti si uneperisti vor solicita sa treaca la PNL, ca sa ramana in scaune. Daca se accepta aceste lucruri, nu va dura mult si ne vom trezi cu pecinginea pesedista reasezata frumos ca o plapuma peste tara, vopsita in galben.
Iohannis, da cu ei de pamant ACUM. Nu permite niciun fel de migratie. Pesedistii nativi si traseistii sa ramana la PSD. Sa nu vina inapoi in PNL tradatorii
lui Tariceanu, nici macar unul singur. Si da-l afara pe racketul ala de Chiuariu, termina odata cu fanfaronul cu pretentii de laureat Nobel, recte Vosganian, da-l de-a berbeleacul pe Helvig, ia-ti consilieri seriosi, nu pe alde Mihalache. Nu asculta de eminentele cenusii din partid. Nu-ti bate joc de milioanele de romani care te-au votat cu sperante mari. Nu te transforma intr-un al doilea Emil Constantinescu zis Infrantul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!