sâmbătă, 20 februarie 2016

Ce a înțeles Iohannis din acțiunea ANAF

Klaus Iohannis, președintele României, omul care a câștigat alegerile în 2014 pe un uriaș val de ură contra lui Victor Ponta,  și-a dat arama pe față într-un mod la care cred că puțini s-ar fi așteptat. Fără să clipească, el a declarat, la unison cu Tăriceanu, Dragnea și ceilalți exponenți ai gândirii pesedisto-vadimiste, că ANAF nu a procedat cum trebuie descinzând la sediile Antenelor și dându-le termen să plece. Totul bazat pe o hotărâre definitivă și irevocabilă, căreia Gâdea și compania refuză de doi ani să-i dea curs. 
Iohannis a mai clămpănit ceva despre libertatea de exprimare, cu toate că acțiunea ANAF nu are nicio legătură cu respectiva noțiune. Parcă-l ascultam pe Ponta, sau pe Ciuvică. Urmarea? Un uriaș val de antipatie pentru Iohannis, cel puțin la nivel de Facebook. Așa încât președintele a revenit azi și a început s-o dea cotită, exact cum ne obișnuise și Ponta.
Printre scrâșnetele celui supranumit Ficusul, mi-a fost dat să aud că dumnealui a înțeles mesajul celor care își retrag masiv like-urile pe care i le dăduseră. Ori asta mi s-a părut prea de tot! Iar înțelegi, Iohannis? Cum înțelegi tu? Ca Ponta, Dragnea și restul bandei? Când a pierdut Ponta alegerile, numai asta am auzit săptămâni întregi - politicienii au înțeles mesajul străzii. Tot așa l-ai înțeles și tu, Iohannis, și ne-ai dovedit-o ungându-l pe Mihalache șeful cancelariei.
După dezastrul de la Colectiv, iar ați înțeles voi, politicienii - Ponta a demisionat, Piedone la fel, pentru că au înțeles vocea străzii. Acum, Iohannis, după ce ai comis-o, vii și ne spui că ai înțeles? Crezi că asta e problema? Că înțelegi tu ceva sau nu? Vrei să-ți spun eu ce ai înțeles? Un lucru foarte simplu: că ai nevoie de electoratul Antenelor și pentru asta poți să calci în picioare orice principiu, exact ca Iliescu, exact ca Năstase, exact ca Ponta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!