joi, 10 august 2017

Graviola - cancerul imbecilității

In oceanul Internetului plutesc, precum niște balene în putrefacție, diverse site-uri deținute de niște imbecili, la care scriu alți imbecili, care se adresează imbecililor și care sunt promovate de imbecili. Pe aceste site-uri apar zi de zi texte precum cel de mai jos:
Cine citește așa ceva, în mod normal ar trebui să se ia cu mâinile de cap. Iată câteva  motive pentru care spun asta:
1. Se afirmă, în titlu, că există unii care controlează lumea. Evident, nu se spune cine sunt aceștia. 
2. Se afirmă, fără niciun strop de jenă, că acei indivizi care controlează lumea ne ascund faptul că există un fruct care tratează cancerul. Adică ni se ascunde ceea ce tocmai susțin imbecilii în titlul lor. Păi bine, copii ai durerii, dacă ăia controlează lumea și ne ascund planta miraculoasă, de unde știți voi de ea? Poate sunteți mai tari decât controlorii lumii?
3. Ni se spune că planta este un remediu dovedit împotriva cancerului. In regulă, dar dacă este dovedit atunci cum mai este ascuns de noi? Ce înseamnă „dovedit” în mințile voastre de imbecili? Nu-i așa că n-aveți habar? Să vă spun eu, pe scurt: un remediu dovedit înseamnă că el a fost testat în condiții de laborator, respectând toate exigențele științifice, după care a fost omologat și a intrat pe piața medicamentelor. Altfel nu se poate vorbi despre dovezi, ci de bârfe pentru neșcolarizați.
4. Se afirmă, în continuare, că, citez: „Chimioterapia poate fi înlocuită cu fructe Soursop (Guanabana). Copacul Graviola face niște fructe ce pot distruge celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.” Cine e mai puternic? Copacul Graviola? Și ce înseamnă de 10.000 de ori mai puternic? Și cum a fost stabilit acest lucru cu atâta precizie, în condițiile în care ăia care controlează lumea ne ascund adevărul? Și mai trebuie observat că în titlu apare numărul 1000, iar în articol apare 10.000, ceea ce nu e de mirare la niște neica-nimeni ca ăștia.
5. Se face afirmația că motivul pentru care ni se ascund aceste informații capitale este că există „organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice (ale sucului de Guanabana, presupun) care să le permită să facă profituri fabuloase.” Dar este suficient să dai un search pe Google și găsești sute de linkuri către producători de sucuri, fitoterapeuți, farmacii naturiste etc, toate susținând că produsul respectiv vindecă 12 tipuri de cancer. Cum, așadar, ni se ascunde ceva?
6. Mai aflăm că „informația provine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care anunță că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele soursop arată că  distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostata, pulmonar și pancreas”. Evident, nu ni se spune despre ce producător e vorba, dar putem deduce că e unul care nu dorește profituri fabuloase, altfel s-ar concentra pe sintetizarea unui medicament foarte scump. Acest producător a cercetat problema încă din 1970 (acum jumătate de secol) și, făcând 20 de teste, a tras concluzia că bolnavii de cancer se pot vindeca cu sucul copacului Graviola. Din câte știu eu, pentru așa ceva e nevoie de mii de teste, nu de 20. Este nevoie de numeroase testări pe animale, în urma cărora mecanismul de vindecare să fie descifrat și înțeles. Poveștile astea cu „bea maică suc de brusturi copți” nu fac parte din arsenalul științei. 
Nu am idee decă imbecilii care scriu și promovează aceste imbecilități crase primesc bani de la producătorii de sucuri, dar nu ar fi exclus. Totuși, cred că mulți dintre ei se pretează la mizeria asta doar pentru un număr cât mai mare de accesări.
PS Căutând eu și pe alte site-uri unde cei care controlează lumea ne ascund cum stă treaba cu Gaviola, am găsit explicația privind copacul „de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia”. Iată citatul, așa cum apare acolo: „Compușii acestui arbor incetineste de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des in lume in chimioterapie.” De aici se poate trage concluzia că unii imbecili sunt și analfabeți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!