sâmbătă, 30 mai 2015

Puterile numerelor de la 10 la 20

Numărul 10
Dacă, de câte ori vezi un păianjen pe un perete, baţi un cui de 10 centimetri în locul în care l-ai văzut şi te opreşti după ce ai bătut 10 cuie, peste exact 10 ani casa se va surpa.

Numărul 11
Cine ascultă de 11 ori pe zi, timp de 11 ani, “Gavotte en rondeau” de J.S. Bach, va putea înţelege ce-şi vorbesc păsările.

Numărul 12
Mergi şi caută 12 familii care au câte 12 copii. Dă-i fiecărui copil un nume, fără ca părinţii lor să ştie. Reţine toate chipurile şi numele, apoi, timp de 12 ani, pomeneşte-l pe fiecare la biserică pe 12 decembrie. Dacă vei face aşa, unul dintre ei va deveni sfânt şi îţi va proteja urmaşii până la sfârşitul veacurilor.

Numărul 13
Dacă sapi o fântână adâncă de 13 metri şi arunci în ea 13 peşti născuţi în 13 ani diferiţi, în oglinda apei vei putea vedea, în nopţile cu lună plină, scene din vieţile strămoşilor tăi.

Numărul 14
Pune într-un săculeţ de pânză 14 monede de argint provenite din 14 ţări diferite şi emise în ani diferiţi, dar care conţin cifra 4. Spune apoi aşa: “Ineluş învârtecuş, vino la al tău culcuş“. Deschide săculeţul şi, în locul uneia dintre monede, vei găsi un inel de aur.

Numărul 15
Dacă vei planta, 15 ani la rând, câte 15 copaci de soiuri diferite, vântul îţi va aduce în grădină o sămânţă din care va răsări un copac de-un soi pe care nu l-ai mai văzut. Bând ceai din frunzele lui, vei întineri cu 15 ani.

Numărul 16
Mergi în 16 biblioteci din 16 oraşe universitare şi din fiecare alege la întâmplare o carte. Deschide-o pe fiecare la pagina 16 şi notează ultima propoziţie. Pune cap la cap toate propoziţiile şi apoi ia literele din 16 în 16, începând cu prima. Propoziţia care se va forma îţi va arăta de ce fel de moarte urmează să mori.

Numărul 17
Caută 17 fete de 17 ani, care locuiesc în 17 sate diferite, dar să nu fie două cu acelaşi prenume. Ia de la fiecare câte 17 fire de păr. Apoi, în fiecare lună, pe data de 17, la ora 17, dă drumul câte unui fir să se ducă pe apa unui râu, dar să nu fie de două ori acelaşi. Când se va duce ultimul fir, o să primeşti tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte.

Numărul 18
Cel care va salva 18 fiinţe aflate pe punctul de a fi ucise de tigru, dar fără să-l omoare, va putea trăi tot restul vieţii sale mâncând un măr pe zi şi nimic altceva.

Numărul 19
Dacă va lua cineva 19 pietre din vârfurile a 19 munţi aflaţi în 19 ţări diferite şi va construi cu ele un cerc în grădina lui, după care va turna în acel cerc câte 19 litri de apă în fiecare zi, la ora 19, timp de 19 săptămâni, va vedea cum iese de acolo un diavol, care va fugi să se ascundă.

Numărul 20
Acela care timp de 20 de ani se va aşeza în fiecare seară, la ora 20, în poziţia “Lotus” şi în fiecare minut, până la ora 21, când secundarul ceasului ajunge la secunda 20, va rosti cuvântul “Alis”, va primi darul de a zbura prin văzduh.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!