vineri, 16 septembrie 2016

Cum a oprit Dumnezeu soarele

O aparent nouă mizerie propagandistică a sectanților - de data asta e vorba, s-ar părea, de prezbiterieni - face înconjurul internetului. Fără niciun fel de jenă, ei lansează un pseudo-articol din care aflăm că NASA tocmai a descoperit dovada că tot ce scrie în Biblie este adevărat. Cum? Ia uite:
„Oamenii de ştiinţă inspectau poziţia mai multor obiecte spaţiale, inclusiv a soarelui, a lunii și a planetelor în 100 și 1000 de ani - acest lucru este făcut regulat pentru a preveni ciocnirea sateliţilor noştri cu orbitele planetelor.
Orbitele trebuie determinate din timp, astfel încât proiectele spaţiale să nu le întrerupă cursul. In timpul unor calcule făcute pe calculator, un semnal de alarmă a pus totul pe pauză, însemnând că ceva era greşit fie cu datele introduse fie cu rezultatele. După intervenţia departamentului de service, oamenii de ştiinţă au concluzionat că undeva în spaţiu, o zi lipsea în timpul trecut!
Nimeni nu a putut rezolva problema până când un creştin a explicat că, în şcoala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemişcat.  Desigur, nimeni nu a crezut dar când omul a luat Biblia, a deschis cartea lui losua și o declaraţie destul de absurdă a început să capete sens.”
Trec peste traducerea imbecilă, făcută cu Google Translate. Mesajul este inteligibil chiar și așa: astronomii de la NASA au descoperit, studiind traiectoriile planetelor, că aspectul lor actual este determinat de o evoluție în cursul căreia timp de o zi totul a stat pe loc. Cu toții s-au blocat în acest moment și nu au mai putut ieși din stupoare decât după apariția unui creștin, care a deschis Biblia și a citit cum Dumnezeu, la rugămintea lui Iosua, a oprit soarele și luna pe cer timp de aproape o zi.
Aceste imbecilități patologice sunt răspândite periodic, de zeci de ani.  Oamenii le cred și asta vorbește de la sine despre nivelul intelectual al omenirii. Pe forumurile unde se dezbate subiectul, cei care explică atrocitatea acestei manipulări primesc răspunsuri de genul: „ești praf”, sau „satanistule”.
Dar cel mai frecvent răspuns pe care-l primesc oamenii raționali, care știu cât de mari sunt elucubrațiile susținute în astfel de texte propagandistice, este următorul: „dovedește că nu este așa!”. Și culmea, multă lume consideră că așa ar trebui să se întâmple. Numai că după o analiză minimală din punct de vedere logic, orice pitecantrop cred că ar putea pricepe că dacă EU fac o afirmație, EU sunt cel care trebuie să o dovedească. Este un principiu care funcționează în toate științele, înclusiv în cea a dreptului. Cum ar fi ca într-o bună zi, unul din ăștia care cer să dovedești tu că nu e adevărat ce susțin ei ar fi săltat și dus la arest sub acuzația că a furat din poșeta unei femei și i s-ar spune: „dovedește că nu e așa”? Eu cred că dintr-odată s-ar trezi logica-n el și ar zice: „dovediți voi că am furat, că voi mă acuzați”!
Așadar, oameni buni, nu mai credeți toate rahaturile care fojgăie pe net. Cum mama naibii să stea soarele pe cer o zi și-o noapte, nemișcat? Adică pământul a stat pe loc? Voi știți ce consecințe ar avea oprirea mișcării de rotație a pământului în jurul soarelui?
http://www.hoax-slayer.com/nasa-missing-day.shtml


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!