duminică, 2 octombrie 2011

Geamantanul cu Camembert

Intrucat azi sarbatoresc trecerea a 30 de zile de cazne cu Herbalife, m-am gandit sa renunt la terciurile pe care mi le prepar acasa si sa fac o comanda la "chinezesc". Aveam obiceiul asta inainte sa ma apuc de cura, dar presupun ca nu era tocmai sanatos. In orice caz, acum m-am apucat sa studiez oferta lor cu multa atentie, in ideea ca pot intocmi un menu cu cat mai putine calorii. Tot studiind eu, mi-a venit o idee: "ce-ar fi sa comand ceva romanesc?" Adica sa nu mai halesc iarasi sos dulce-acrisor, orez cu muguri de bambus si alte chinezarii, ci sa iau ceva de-al nostru, traditional. Asa ca am mers pe pagina din menu intitulata "Bucataria romaneasca". N-are rost sa comentez prea mult, in cazuri de felul asta nu iti mai arde nici macar de ironii. Priviti si voi ce am gasit acolo:




Deci in mintea celor care tin restaurante chinezesti prin partile astea, in bucataria romaneasca se gatesc, traditional, urmatoarele: penne bolognese, platouri cu Mozzarella, Gorgonzola si Camembert, snitel vienez si alte delicatese. Bravo mai baieti! Mai scoateti si voi capetele din geamantanele alea in care va inghesuiti semenii, ca nu va costa mare lucru.
Pentru cine crede ca am inventat, iata link: http://www.harolds.ro/index.php?p=meniu&cat=2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!