vineri, 12 iulie 2013

Transformarea banilor

Astazi, 12.07.2013, in Romania a avut loc un nou eveniment in premiera: condamnarea la puscarie a unui ministru in functie. E vorba de mafiotul moldovean Relu Fenechiu, protejat al lui Crin Antonescu. Acest individ a facut urmatoarea potlogarie: a luat pe nimic niste transformatoare vechi si uzate, dupa care le-a vandut la preturi uriase filialei din Moldova a unei regii a statului. Carevasazica o bisnita ordinara, dar nu cu tigari, ci cu transformatoare.
Acest Fenechiu, ca sa-si scape pielea, a ales ceea ce s-ar putea numi „Metoda Varanului”: a stat non stop prin studiourile de televiziune si a injurat la Basescu. Atat de bine a prins manevra asta la populatia lipsita de educatie, incat acum masa de manevra a entitatii USL - A3 traieste cu convingerea ca Basescu e de vina pentru ca justitia l-a condamnat pe Fenechiu. Pentru acesti oameni nimic altceva nu are importanta in afara de ceea ce le spun la televizor mercenarii Varanului: Gadea, Grecu, Badea etc.
Din fericire, exista si altfel de oameni in Romania si ei inteleg ce se petrece. Acesti oameni au priceput cum stau lucrurile cu „Revolutia bunului simt” a lui Antonescu: era vorba de acel simt special pentru afacerile murdare cu statul. Rusine, PNL! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!