luni, 12 septembrie 2011

Sediul si panoul

Trebuie sa recunosc ca daca m-ar fi intrebat cineva, acum o luna, ce inseamna ARBDD, as fi dat din colt in colt. Acum, insa, stiu: Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Chestia asta este condusa de un guvernator si functioneaza la Tulcea, in sediul pe care il puteti vedea in poza:
ARBDD - sediu, nu gluma


Se pune intrebarea cu ce se ocupa ARBDD. Daca te iei dupa hartii, ARBDD face o gramada de lucruri. Iau la intamplare una dintre atributiile pe care le-ar avea: "colaborează cu autorităţile administraţiei publice pentru protejarea intereselor localnicilor, precum şi pentru creşterea calităţii vieţii şi a standardului de civilizaţie". WOW!!! Very impressive! Probabil ca localnicii aia sunt foarte foarte fericiti si o duc foarte foarte bine datorita ARBDD. Cred ca bine o duc si sefii ARBDD, mai cu seama ca printre atributiile institutiei exista si asta: "poate concesiona, în condiţiile legii, activităţile de valorificare a resurselor naturale regenerabile şi de utilizare a terenurilor, în scopul desfăşurării de activităţi economice". Ei, da, asta mai merge, incep sa ma lamuresc.
Ce mi se pare edificator, e ca datorita grijii ARBDD pentru interesele localnicilor, la intrarea in Isaccea poate fi vazut urmatorul panou:


Abia cand vezi panoul asta realizezi cu adevarat cat de mult este implicata ARBDD in "cresterea standardului de civilizatie" al localnicilor. De fapt, nu e de mirare: o institutie cu un asemenea sediu nu poate avea altfel de panouri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

După mine!