Evident, miraculoasa ciorba despre care v-am povestit si al carei secret l-am dezvaluit, are si o varianta superioara. Iata despre ce este vorba:
1. Alaturi de patrunjel si telina, se poate adauga si pastarnac, asadar la fiecare etapa unde se umbla cu patrunjel si telina, se poate pune si un pastarnac. Cine doreste, poate adauga si o sfecla mica, in regim de gulie. De asemenea, cine doreste, poate pune in ciorba, odata cu dovleceii, cativa cartofi taiati bucatele. Nu se recomanda insa consumul, ci aruncarea lor la caini dupa ce au fiert suficient.
3. Leusteanul, patrunjelul si mararul se pot smulge din gradina chiar in timp ce se prepara ciorba
4. Borsul la plic, poate fi inlocuit cu bors facut in casa, din tarate.
5. Smantana din supermarket se poate inlocui cu smantana cumparata in piata, de la ciobani
6. John Stetson se poate inlocui cu Jack Daniels (asta nu e neaparat o imbunatatire, ci o variatie)
Precizari importante:
1. Paharul de whisky se bea numai in prima zi, inaintea primei portii de ciorba. Dupa aceea, pana oala se goleste, nu se mai bea nimic, nici inainte si nici dupa ciorba.
2. Nu se mananca mai mult de doua farfurii de ciorba la o masa, indiferent cat de mult v-ati dori acest lucru
3. La felul doi se mananca "Ghiveciul primordial", a carui reteta va fi dezvaluita in curand.
4. Nu se mananca niciun fel de desert
5. Dupa jumatate de ora de siesta, se iese la miscare: alergare, bicicleta sau role.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu